How Long Does It Take For Propranolol To Wear Off What's Furosemide Used For Order Cipro Online Phenytoin Sodium 100mg

Geschiedenis

In 1983 trouwde Chris met Joke. Omdat Chris druk was met zijn bulkvoeders, besloot Joke een dierenwinkel te starten in de voorkamer van hun woning. Zo gezegd, zo gedaan. 21 mei 1983 opende Herman te Morsche, de vader van Chris, officieel een klein maar gezellig winkeltje aan de Nijverdalsestraat.

Dit was een groot succes. Al snel werd de winkel veel te klein en stond er op een gegeven moment meer buiten dan binnen. Daarom besloten ze in 1993 van de loods, naast het huis, een winkel te maken. Na een grote verbouwing, werd de nieuwe winkel geopend door weer een volgende generatie te Morsche. Dit keer knipten Rick en Johnny, de twee zonen van Chris en Joke, het lintje door onder begeleiding van opa te Morsche.

Al spoedig bleek ook dit een goede stap te zijn geweest en besloten ze twee jaar later in 1995 nog eens uit te breiden met zo’n 100 m2. Ook werden er nu ruitersport- en hengelsportartikelen in het assortiment opgenomen.

In 2005 werd er een hondenwassalon gebouwd: de eerste overdekte in Nederland. Dit was ideaal voor de vele hondenbezitters in Wierden en omstreken. Steeds meer baasjes maken met hun honden gebruik van deze unieke wasplek.

Daarna werd er ook een nieuw magazijn gerealiseerd en veel nieuwe dierenverblijven. Dit anders was niet zonder resultaat. In 2012 is dierenspeciaalzaak te Morsche verkozen tot beste dierenspeciaalzaak in Overijssel en 5e van heel Nederland. Ook na inmiddels 37 jaar, blijven we streven naar vrolijke en gezonde huisdieren en tevreden baasjes!

 

Navigation

Mijn winkelwagen

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories


Sitemap