Erythromycin 500mg For Acne Add Medicine Strattera How To Get Clomid Zanaflex What Is It Used For

Kat

Wanneer u in het bezit bent van een kat bent u bij ons aan het juiste adres. Naast tal van producten bieden wij ook diverse andere services voor een gezonde, vrolijke kat.

Al onze medewerkers hebben passie voor dieren dus wij streven samen altijd naar een gezond huisdier en een tevreden baasje. Kennis en service vinden we belangrijk en werken daarom samen met verschillende professionals in het vak.

Op zoek naar leuke spulletjes voor uw kat?
Wij hebben een mooi assortiment kattenspullen. Van heerlijke kwaliteitsvoeding tot super zachte slaapplekjes en van lekker fris ruikende kattenbakvulling tot aan aantrekkelijke drinkfonteinen.

Ook bieden wij dieetvoedingen voor verschillende aandoeningen zoals huid- en vachtproblemen, overgewicht, nierproblemen en blaasgruisproblemen.

Wanneer u op zoek bent naar een beetje vermaak voor uw kat bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij bieden naast al het andere kattenspeelgoed, ook diverse train de brain spelletjes. Een leuke uitdaging en goed tegen verveling.

Dierenarts
Twee keer in de maand kunt u gebruik maken van een bezoek aan de dierenarts. De consultkosten betalen wij! Bij entingen e.d. wel even het dierenpaspoort meenemen. U kunt voor de actuele data even kijken op de planning of volg ons op facebook.

 

Navigation

Mijn winkelwagen

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories


Sitemap