Allopurinol Uses Chemotherapy Buy Accutane Online Canada Pharmacy How Long Does Cephalexin Last Amoxicillin Generic Acute Bacterial Prostatitis Treatment

Ons team

Al meer dan 37 jaar houden wij ons bezig met het welzijn van de huisdieren in Wierden en omgeving. Samen met ons verkoopteam houden wij ons niet alleen bezig met de in- en verkoop van onze producten maar streven wij ook naar tevreden klanten en gezonde huisdieren. Dat is wat ons werk zo leuk maakt. Door onze jarenlange ervaring denken we mee met de klant en lossen we veel problemen op. Dat is ook onze kracht in deze tijd. Onze hele team draagt hier een steentje aan bij. Ieder op zijn eigen manier. Onze oudste zoon Rick zit sinds een jaar of 12 ook fulltime in de zaak. Hij houdt zich bezig met zowel de winkel als de webshops die we hebben. Hij heeft inmiddels ook veel kennis in huis en altijd in voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Gerlinde werkt al bijna 25 jaar bij ons. Voorheen fulltime, op dit moment partime. Ook zij is in het bezit van veel kennis op elk vakgebied. In 2018 heeft ze een nog een studie voedingsdeskundige hond en kat afgerond. Manon behoord inmiddels ook al heel wat jaren tot ons team. Zij houdt zich naast de verkoop in de winkel ook bezig met het beheren van de webshops. Ook Naomi versterkt ons team meerdere dagen in de week, zowel als in de verkoop als met de online bestellingen. Daarnaast helpt Dave vrijwillig wanneer hij kan! Vaak in het weekend, zowel in als om de winkel. Angelique staat niet in de verkoop, maar dankzij haar zitten alle dieren er altijd verzogd en schoon bij! Ook bevoorraad Angelique de winkel. Zo kan ze ondanks haar lichte beperking toch haar liefde voor dieren kwijt in werk!

Met elkaar hopen we u ook in de toekomst te kunnen voorzien van goede producten, tips en ideeën. Want dat is waar wij allemaal voor staan, een tevreden baasje en een gezond huisdier!

Groetjes,
Chris en Joke te Morsche

 

Navigation

Mijn winkelwagen

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories


Sitemap