Dilantin Lab Protonix Assistance Program Accutane Cure Vermox While Breastfeeding

Hond

Wanneer u in het bezit bent van een hond (of misschien wel meerdere honden) bent u bij ons aan het juiste adres. Naast tal van producten bieden wij ook diverse andere services voor een gezonde, vrolijke hond.

Al onze medewerkers hebben passie voor dieren dus wij streven samen altijd naar een gezond huisdier en een tevreden baasje. Kennis en service vinden we belangrijk en werken daarom samen met verschillende professionals in het vak.

Producten
Naast ons basis assortiment voor honden zijn wij altijd op zoek naar nieuwe innovatieve producten. Kom regelmatig een kijkje nemen naar onze nieuwe artikelen. Hebben we het artikel niet? Wij zijn altijd bereid om te kijken wij het artikel voor u kunnen bestellen!

Hondenwassalon
Maakt u al gebruik van onze overdekte hondenwassalon? Daar kunt u namelijk 7 dagen per week, 24 uur per dag uw hond wassen! Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

Weegschaal
Ook bieden wij de mogelijkheid om kosteloos op ieder moment uw hond te komen wegen op onze makkelijk te gebruiken weegschaal. Wilt u uitleg of advies over het gewicht van uw hond, loop dan even binnen, we helpen u graag.

Voedingsdeskundige
Heeft uw hond klachten als jeuk, schilfers, kale plekken, pukkeltjes, diarree, dunne ontlasting, overgewicht, doffe vacht, constante verharing, terugkerende oorontsteking of mijten? Loop dan eens binnen voor vrijblijvend advies. Ons gediplomeerd voedingsdeskundige helpt u graag verder.

Dierenarts
Twee keer in de maand kunt u gebruik maken van een bezoek aan de dierenarts. De consultkosten betalen wij! Bij entingen e.d. wel even het dierenpaspoort meenemen. U kunt voor de actuele data even kijken op de planning of volg ons op facebook.

 

Navigation

Mijn winkelwagen

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories


Sitemap